Hur Feng Shui en bil

Den urgamla kinesiska praktiken av Feng Shui fokuserar på utrymme och arrangemanget av utrymme att påverka relationer, hälsa och välstånd. Använd Feng Shui-principer för att uppnå en hälsosam och harmonisk plats i bilen. Läs vidare för att lära sig mer. Saker du behöver
Blue ribbon
Havssalt
Flaskvatten
Visa fler instruktioner
1

rensa ut röran. Ta bort skräp, extra kläder, böcker eller andra främmande material från insidan av kabinen och bakluckan på bilen. Klotter, enligt Feng Shui, kan försvaga livskraften hos föraren.
2

Drick mycket vatten för att spola ut negativ energi som skapas med hjälp av mobiltelefoner och elektroniska apparater som använder trådlösa anslutningar.

3

sjunga eller spela musik när du anger i bilen för att bli av någon kvardröjande negativ energi och rensa utrymme så att du kan köra resten av dagen med en ren fräsch utrymme.

4

Rengör dina fönster för att tillåta "chi" eller energi att skriva in din bil.
5

Knyt ett blått band till din backspegeln att representera vatten och en tydlig headed sinnestillstånd . Lägga till en flaska vatten kan ha samma effekt och kan bidra till att öka medvetenheten om sinnet. På mattor bil golvet
6

Scatter havssalt att absorbera negativ energi från passagerarna. Saltet kan sopas regelbundet och tillsammans med den negativa energin kopplad till saltet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124097.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.