Hur man byter glödlampor på en Whelen Roterande varningsljus

New Hampshire och Connecticut-baserade Whelen Engineering Company utvecklat sin första roterande varningsljus 1952. Det var ett flygplan anti-kollision ljus. Konceptet vidareutvecklades, och idag Whelan s magnetfäste fyrar används i hela den offentliga säkerheten industrin i brand utrustning, polisbilar och mer. De senaste Whelen fyrar använder högeffektiva lysdioder (LED) i stället för glödlampor. Lökar fortfarande används i prismedvetna applikationer. Saker du behöver
Ersättningslampor
Visa fler instruktioner
1

bort skruven klämringen och därefter klämringen. Dra den optiska kupolen bort från basen. Kupolen är ogenomskinliga eller halvgenomskinligt delen.
2

Ta bort de två skruvarna och brickorna från den övre ramen på rotator delen. Rotatorn delen är utrustningen under kupolen som är monterad på basen. Du ser den övre ramen skruvarna på vardera sidan av lamporna.
3

Koppla en kabel från den första glödlampan genom att lossa skruven fästs på glödlampan tråden. Ta den tråd och bifoga det till terminalen på den nya lampan. Upprepa med den andra kabeln på den första glödlampan, och upprepa sedan med de första och andra trådarna på den andra lampan.
4

kasta det gamla glödlampor och skjut de nya lamporna på plats, se till att alla tråd är undanstoppad så det inte kommer att fastna Whelen funktionen ledstjärna rotation. Byt ut skruvarna med brickor och skjut kupolen på plats. Sätt tillbaka klämringen och test. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128037.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.