Hur man tar bort en 2000 Panel Jeep Door

Om du behöver rätta till en kontroll dörr fönster eller vill installera ny dörr högtalare i 2000 Jeep, måste du veta rätt teknik för att ta bort dörrpanelen. Luckan är ordentligt ansluten till Jeep dörrkarmen via skruvar och plastclips. Använd rätt verktyg när du tar bort din panel Jeep dörren så dörrpanelen kommer att stanna på plats när du installerar det. Saker du behöver
Door remover verktyg
Phillips skruvmejsel
Torxskruv remover
Visa fler instruktioner
1

Lossa de tre skruvarna på utsidan av Jeep dörrpanelen. Den första är täckt av en plast flik och ligger i det övre vänstra hörnet under fönstret. Pop plastnabben bort med en skruvmejsel och skruva den med en stjärnskruvmejsel. Den andra är under armstödet. Skruva loss den med en stjärnskruvmejsel. Den tredje är bakom dörrhandtaget. Dra ut handtaget och använd Torx-skruvmejsel för att ta bort det.
2

in dörren verktygspanel remover i basen av dörrpanelen, mellan dörrkarmen och dörrbladet. Dörrpanelen remover verktyg är ett tunt, fast, U-format stycke av stål. Sätt i remover och dra ut på det skjuts dörrpanelen ut ur de plastclips som håller den till dörrkarmen. Gör detta i ytterkanten av dörrpanelen för att ta bort panelen helt.
3

Håll panelen Jeep dörren efter din pop det helt gratis. Titta bakom panelen för att se de kontakter som håller den på plats.
4

Pressa och dra de gula elektriska kontakterna på baksidan av dörrpanelen bort från lås, fönster och spegel justeringspanelerna.

5

Ställ dörrpanelen ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125848.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.