Hur man installerar en dragkrok

dragkrokar är tunga metall krokar som kan fästas på din bil för att möjliggöra enkel spände till en fiberkabel spärr. Medan vissa bilar kan komma med dragkrokar redan på plats, kan du enkelt installera en krok på din bil, även om det aldrig haft någon. En dragkrok kan monteras på främre eller bakre stötfångaren på bilen med liten ansträngning eller tidigare erfarenhet inom mekanik från din sida. Instruktionerna nedan gäller installation av den på den främre stötfångaren. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
insexnyckel
Wrench
Marker
Borrmaskin ½-tums själv-start bit
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och höja fronten med en domkraft. Vila bilen på pallbockar för att säkra bilen. Se till att du lyfter bilen tillräckligt för att kunna glida under och komma åt delarna där.
2

Öppna huven så att du kan komma åt de kvarhållande bultarna som håller den övre delen av stötfångarhöljet mot bilen. Ta bort dessa skruvar med en insexnyckel.
3

Ta upp stötfångarhöljet och ta ut bultarna går igenom det målade delen av locket. Du kanske inte behöver ta bort alla bultar, beroende på bilmodell.
4

Ta av hjulet väl täcker med en skiftnyckel för att avslöja de inre bultarna stötfångarhöljet. Lossa skruvarna på insidan av hjulhusen som håller fast stötfångarhöljet.
5

Skjut under bilen och ta bort skruvarna på undersidan av bilen. Bänd försiktigt på sidan av locket och dra ut kontakten ansluter skalbelysningen till bilen.
6

Håll dragkrok mot undersidan av metall stötfångare och spåra borrade hål i den med en markör. Gör ett märke på framsidan, vertikala sidan av stötfångaren så att du kan komma åt de bultar som kommer att gå igenom kroken.
7

Borra hålen som du markerat på undersidan av stötfångaren med en effekt borr och en självstartande ½-tums borr. Borra märket på framsidan av stötfångaren så att du kan nå inne och dra åt muttrarna när bultarna sätts.
8

Placera en bricka över varje borrade ut hålen på undersidan av stötfångaren och tryck dem på plats med dragkrok. Sätt i bultarna genom kroken och brickor i hålen i stötfångaren.
9

Slip muttrarna över ändarna av bultarna genom öppningen i den främre delen av stötfångaren och dra åt dem med en skiftnyckel .
10

tillbaka stötfångarhöljet och täcka toppen och alla skruvar som håller den på plats. Sätt hjulet täcker väl tillbaka inne i brunnarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127942.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.