Hur man förhindrar en Dent

Skydda din bil från onödiga skador genom att vidta åtgärder för att undvika bucklor. Medan vissa människor känner att fula dörr stötar och veck är bara en bister realitet som inte kan förhindras, finns det några åtgärder du kan vidta för att hålla bilen så orörd som den dag du köpte den. Instruktioner
1

Garage din bil när det är möjligt. Ett garage, fri från onödigt skräp, är det bästa stället att parkera en bil. Om ditt garage är fullt av skräp, är chansen att en del av det kan falla på din bil, vilket orsakar skador. Dessutom kan du öppna oavsiktligt din dörr till något och buckla det. Håll din parkeringsplats som fritt och tydlig som möjligt av onödiga föremål.
2

Park så långt bort som möjligt från andra fordon på parkeringsplatser. Vårdslösa människor kanske buckla din bil när du öppnar en dörr.
3

Täck din bil. Om du inte kan parkera din bil i ett garage, skydda den med en bil täcka, vilket kan förhindra att vissa former av skador. Bil täcker kanske kan dämpa och skydda din bil från vissa dörr stötar samt väder skador.
4

Park bilen borta från utomhussportaktiviteter områden, såsom baseball fält. Folk glömmer ofta att foul bollar kan, och gör, faller i oväntade områden. Vara säker, och parken väl utom räckhåll för bollar när det är möjligt.
5

Park i sneda parkeringsplatser, som är lättare för bilar att komma in och ut ur, och kommer att hindra föraren från att oavsiktligt slå din fordonet.
6

borsta försiktigt bort snön. Om du bor i ett område där din bil kan bli begravd under snön, måste stor försiktighet vidtas när du tar bort snön. Ibland, det finns så mycket snö, behöver du bara använda en spade för att nå din bil, men vara mycket försiktig och undvika att komma för nära bilen. När du har fått majoriteten av showen av, använd en snö borste för att befria fordon av resten av snön. Visuellt sopa området bakom dig innan du kommer in i bilen, tar
7

notera eventuella föremål. Bucklor uppstår när människor tillbaka fordonet, glömmer att det finns en out-of-view objektet, till exempel en låg stolpe, bakom dem.
P Om du har råd, köpa en kamera eller laserstyrda enhet för att hjälpa dig När du säkerhetskopierar din bil.
8

Lägg dörr stötfångare till ditt garage. Dessa stötdämpare är monterade på väggarna i ditt garage, förebygga skador på din bil och garage. (Se Resurser)
9

Använd magnetisk dörr stötfångare som fäster till din bil för att hindra andra bilar från att träffa och skada din bil. Doordefender och Door Shox är två tillverkare som erbjuder dessa enheter. (Se Resurser)
10

köra defensivt. Var uppmärksam på vad andra gör, och kör därefter. Följ inte alltför noga och titta för att se om fordonen omkring dig vet att du är där. Undvik att köra i en annan förarens döda vinkel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127943.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.