Så här ändrar gas körsträcka på en Jeep 4.0

Du kan förbättra bränsle körsträcka du får ut av din Jeep 4,0 liters V6-motor med korrekt upprätthålla jeep och göra smarta körning beslut. Genom att ändra sättet du använder Jeep och hur du tar hand om den, kan du förvänta dig att något förbättra din bränsle körsträcka. Även mindre bränsle körsträcka förbättringar kan göra stor skillnad under livet av din Jeep. Instruktioner
1

Se alltid till din jeep däcken är ordentligt pumpade och i gott skick. Du kommer också vill se till att jeep hjulen är korrekt riktade. Däck som är i dåligt skick gör att Jeep att arbeta hårdare, speciellt om däcken inte är i linje och bilen drar åt ena eller andra riktningen medan du kör.
2

Håll din motor igång ordentligt genom att utföra regelbundet underhåll och oljebyten. Reparera eventuella problem så snart de dyker upp snarare än att låta dem gå tills de kan påverka motorn. Problem som är tillåtet att bygga upp kan göra permanent skada på din Jeep.
3

Lämna inte motorn på tomgång. Tomgång använder bränsle för att hålla motorn igång även om Jeep inte egentligen rör sig. Det är olagligt att lämna ett fordon tomgång i vissa stater, såsom Kalifornien, på grund av de miljöbilar producerar tomgång.
4

Skär ner den tid du tillbringar bakom ratten. Genom att planera dina resor och ärenden mer effektivt, kan du minska mängden bränsle som du använder i din bil. Gå till dollar store, snabbköp och läkarmottagning i en resa istället för att slösa bensin på separata utflykter. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127938.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.