Hur man byter Struts på en 2002 Impala

Med tiden kan dina fjädringskomponenter bära ner och ger dig en tuffare resa. Men med Chevy Impala du kan byta ut stagen själv i ditt garage. Inhemska bilar använder lättillgängliga delar och är utformade med vanliga delar i de flesta fall. Du måste delvis isär upphävandet av din Impala för bättre delen av dagen, så se till att ha backup transporter om du behöver springa ärenden. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Kör din Impala till en klar yta där du kan arbeta på den ut i trafiken. Av säkerhetsskäl aldrig arbeta på din bil, särskilt stora projekt som fjädring ombyggnader, på den sida av vägen. Bäst att utföra detta arbete i ett garage eller täckt bil port så att regn inte stör ditt arbete. Placera Impala i parken och engagera nödbromsen så att Impala inte flyttas när du börjar att jack upp.
2

Palla upp Impala i alla hörn med en domkraft. När ena hörnet är förhöjd, skjut en pallbock under ramen och sedan bort domkraft för att använda på ett annat hörn. Ta bort alla däck med en skiftnyckel eller däck järn som medföljde Impala. Leta stagen på hjulen. De kommer att se ut komprimerade fjädrar som hålls på plats med hårdvara upptill och nedtill.
3

Ta bort de tre skruvarna som ankare toppen av stagen till Impala struktur. Sedan, ta bort de nedre bultarna som förankrar upphängningsstag till knogen som styr inriktningen av hjulet. Dra upphängningsstag för hand och placera dem åt sidan. Placera nya upphängningsstag på plats för hand. Trä bultarna för hand bara halvvägs att se till att alla hålen är i linje. Det är lättare att börja från botten och sedan rikta toppen. När alla skruvar är på plats, då skiftnyckel dem hela vägen ner. Kontrollera att du har utfört alla dessa åtgärder på alla hjulen.
4

Sätt tillbaka hjulen till suspensionen vid varje hörn. Kontrollera att hjulmuttrarna är åtdragna och säkrade före skjuta domkraft under Impala. Jack bilen upp lite i ena hörnet, ta bort det hörnet är stödbenet och sedan sänka det hörnet. Upprepa denna process för alla hörn tills Impala sitter på hjulen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130599.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.