Hur man programmerar en 2004 Kia Optima s Keyless Remote

Den 2004 Kia Optima kan ha keyless inresa installerat , men det är inte en gör-det - själv-projekt . Processen kräver en specialiserad dator för att ansluta fjärrkontrollen med bilen så bilen måste tas till en KIA återförsäljare . När din keyless inresa har anslutits till din bil , kommer du att kunna låsa och låsa din dörrar från att trycka på en knapp på din keyless inresa fjärrkontrollen . Instruktioner
1

Ring en lokal KIA återförsäljare och boka en tid för att få dem programmera din 2004 Kia Optima till nyckellösa fjärrkontroller . Fråga hur lång tid processen tar och hur mycket pengar det kostar.
2

Visa upp för utseende och få alla de fjärrkontroller du vill ha programed till bilen . Teknikern tar bilen och ansluter den till en specialiserad dator som synkar bilen med fjärrkontroller .
3

prova alla fjärrkontroller grundligt innan de lämnar återförsäljaravtalet genom att trycka varje knapp på varje fjärrkontroll . Om något inte fungerar , kan återförsäljaravtalet fixa det just då och där . Detta eliminerar hitta en fjärrkontroll fungerar inte den hårda vägen och att göra ett annat möte .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127933.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.