Denso Iridium Spark Plug Specifikationer

Ett tändstift används i en förbränningsmotor för att antända gasen med en gnista som den skapar. DENSO tändstift är gjorda iridiumlegering, syftar till att öka acceleration, acceleration respons och stabilitet i verksamheten, samtidigt som det hjälper att minska bränsleförbrukningen. Resistance

Denso Iridium tändstift har motstånd med en 5000 ohm monolitisk motstånd specifikation för att minska elektromagnetiska störningar, en störning av den elektriska kretsen. En monolitisk motstånd är oftast gjord av grafit och glas material. Genom att minska elektromagnetiska störningar med den monolitiska motståndet fungerar som ett filter, minskar du risken för kretsar som påverkas negativt genom att störa eller försämra prestanda hos kretsarna. Höljet till tändstiftet pläteras med skinande nickel, som ofta används i fordon som utvecklats för racing. Den polerade nickel är mycket resistent mot korrosion och rost. En terminal mutter kommer bifogade som passar de flesta tändkablarna. Om muttern inte behövs, kan den avlägsnas.
Iridium Kraft och Iridium tough Tändstift

Elektroderna på Denso Iridium Kraft och Denso Iridium Tough tändstift sticker ut mer än de flesta andra tändstift för att öka tiden acceleration respons och prestanda genom att öka antändlighet, enligt Denso. Spetsarna på marken elektrod är avsmalnande, vilket reducerar blockering av bränsle-luftblandningen, den avsmalnande jordelektrod hjälpa bränsle-luftblandningen sprids jämnare så att antändlighet ökas. Det finns ett U-format spår på jordelektroden för att tillåta en lägre spänning för att skapa gnistan, öka antändlighet och bidra till att minska motorns misständningar. Spetsen på elektroden är världens minsta, enligt Denso, som mäter 0,4 mm. Den iridiumlegering har en hög smältpunkt på 4000 grader Fahrenheit.

Iridium Tough tändstift skiljer sig från Iridium Ström tändstiftet genom att den har en platina tippas jordelektrod att hjälpa måttlig elektrod slitage och öka hållbarheten. De flesta tändstift, inklusive Iridium Ström tändstift, användning nickel, som slits ut snabbare än platina på grund av dess lägre smältpunkt.
Iridium Racing tändstift
< p> I Denso Iridium Racing tändstift, är kol påväxt ligger i en liten ficka skapas för den mellan centrum elektrod och isolator. Kolet påväxt töms och bränns bort för att hjälpa till att återställa motstånd. Tändstiftet har en kisel beläggning på isolatorn, på grund av kisel förmåga att stöta bort vatten och isolera tändstiftet från fukt och kol. Höljet ändytan avfasning har förstorats, enligt Denso, för att bidra till att förbättra självrengörande och tolerans mot onormal förbränning förhållanden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127917.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.