Edlebrock 1406 Specifikationer

Förgasare är enheter som blandar luft och bränsle för en bils förbränningsmotor. Den Edlebrock 1406 är från bolagets Performance-serien. En viktig egenskap är dess 90-dagars garanti från inköpsdatum. Jämfört med den tidigare versionen av Edlebrock, den 1405 förgasare, kan det sägas att Edlebrock 1406 har förbättrat prestandan eftersom det var kalibrerad för att vara två procent smalare än 1405. Specifikationer

På utsidan kan Edelbrock 1406 iakttas som en förgasare med en naturlig finish, men det ser bättre om det kommer med EnduraShine yta som kan beställas också. Denna förgasaren innehåller en kvadratisk fläns, icke-EGR och elektrisk choke. Eftersom denna förgasaren skapades för att tillgodose små block eller liten förskjutning stora block, kan det sägas att denna förgasaren är flexibel för olika motorer. Tittar igenom sin kropp, det är tidsinställda och fulla hamnar vakuum, och det finns inga packningar under bränslenivåer. Detta innebär att tendensen av bränsle att läcka har minskat, medan det är mycket lättare att kalibrera denna förgasaren, eftersom du inte kommer att behöva ta bort det från motorn.
Funktioner

Eftersom den inte har någon makt ventiler till ventilen ut, är det inte påverkas av någon motor slår bakut. Använda mätning stavar, är Edlebrock 1406 kunna göra övergångar mellan kretsarna. Dessutom kan mätning stavar av denna förgasaren ändras på bara några sekunder, även om du inte tömma bränsle och ta bort hela förgasaren. Avstämningen av Edlebrock 1406 förblir konstant, så här förgasaren levererar tillförlitlig prestanda, enligt många användare.
Body


Eftersom det finns tendenser till skevhet och bränsle blandning av förgasare, har Edlebrock 1406 en lätt tvådelad aluminium som håller den inställda, vältränat och redo att slå vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127849.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.