Har 2006 Malibu har en kolumn Locking Steering?

Den 2006 Chevrolet Malibu tillhör den sjätte generationen av denna personbil linje, som tillverkades mellan 2004 och 2008. Denna modell ingick inte i General Motors återkallar 1,3 miljoner bilar i mars 2010 men konsumenten översyn webbplatser och National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) rapporterar ett stort antal klagomål om styrningen i 2006 Malibu. Officiella Klagomål

"Auto påminner för konsumenter" (ARFC) redovisar information från NHTSA genereras från konsumentklagomål och registreras av Vehicle Safety Hotline. Som av Januari 2011, 214 av de mer än 300 klagomålen på ARFC webbplats involverar 2006 Chevrolet Malibu frågor rör styrning. Detta motsvarar nästan 70% av alla klagomål på 2006 Malibu, vilket definitivt tyder på ett problem med styrningen på denna modell.
Beskrivning av
Problem

flesta klagomål om styrning på 2006 Malibu beskriva en knackar ljud när man svänger, vilket leder så småningom till servostyrning ljus lysande och en förlust av makt-styrförmåga. Vissa förare enligt uppgift kunnat dra sina bilar över, andra hävdar att ratten låst upp helt. Problemet kan tillfälligt lösas genom att stänga av motorn och tillbaka på, men eftersom det ibland inträffar när föraren rör sig med hög hastighet, kan det leda till potentiellt farliga situationer.
Konsument Recensioner

Konsument översyn webbplatser spegla de klagomål rapporteras till ARFC. Webbplatsen Carcomplaints.com har loggat 134 konsumentklagomål som omfattar 2006 Chevy Malibu i januari 2011, och 57 av dessa klagomål problemen rör styrning. Edmunds.com antecknar inte antalet klagomål om specifika problem men webbplatsen har två klagomål om styrning på bara den första sidan av många recensioner.
Åtgärderna som tas

2006 års Malibu inte har återkallats för denna styrning fråga. Vissa konsumenter har klagat om att ta sin bil till återförsäljaren och betala för att få den delen bytas bara för att det misslyckas igen. Några konsumenter fick enligt uppgift ett brev från Chevrolet i augusti 2010 om en "förbättring av säkerheten kampanj och förlängning av garantin till följd av en eventuell styrning defekt" i modellen. Huruvida Chevrolet kommer att utfärda en återkallelse för att åtgärda påstådda styrning problemet återstår att se.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130297.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.