Hur man programmerar en Mercedes Key

Din kanske vill ha en ny nyckel för din Mercedes, antingen som en extra kopia eller en ersättning för en borttappad eller stulen set. Eftersom Mercedes använder smarta nyckeln teknik - en high-end transponder nyckel - nyckeln måste programmeras för den specifika bilen som du äger. Detta innebär att köpa en nyckel från generalagenten. Det är dyrt och kan ta upp till tre veckor. Mercedes kräver koderna för varje bil att beställas direkt från företaget, och du kommer att behöva lämna intyg om att du äger bilen till generalagenten. Denna väntetid för en bilnyckel är extraordinärt, men det är ett extra mått av säkerhet som Mercedes-Benz för din bil och krävs av alla Mercedes återförsäljare. Instruktioner
1

Ring din återförsäljare och göra dem medvetna om att du behöver en extra nyckel. Var beredd på att priset skall vara mycket hög - som av 2010 kanske $ 150 till $ 200. Nycklarna måste beställas från tillverkaren och, till skillnad från nästan alla andra märken av bil, måste programmeras av tillverkaren att fungera. Återförsäljaravtalet kommer ge dig råd om vilken typ av pappersarbete som de kräver att du ta för att få din nyckel.
2

Ta dina papper till generalagenten. Generellt Mercedes kräver att du tar i bilens dokumentation och inköpsbevis plus ett foto-ID. Du betalar för nyckeln när du lägger ordern. Efter kontroll av ditt ägande, kommer dealern att beställa din nyckel. Generellt kommer det att ta två till tre veckor för nyckeln att komma fram. Vissa återförsäljare kommer att kräva att du lämnar din bil på sin plats medan nyckeln är på beställning.
3

Plocka upp din nyckel när den anländer på generalagenten. Du kommer att krävas för att visa din legitimation på denna punkt. Eftersom du kommer att ha betalat för nyckeln vid beställning, ska du inte behöva betala några extra avgifter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127822.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.