Jag kan inte få nyckeln ur tändningen i en Grand Prix

Grand Prix är en långlivad namnskylt för General Motors Pontiac division . År 1962 Grand Prix lanserades som en coupe som en del av full storlek Pontiac flottan . Det förblev en coupe i fyra generationer , och dubbades en " personlig lyxbil " tills den femte generationen lanserades som en midsize coupe och sedan . Precis som alla bil , kan en Grand Prix tändningsnyckel fastna i tändmekanism . Om det händer , kontrollera att bilen inte är i växeln och att ratten inte är låst vid en svår vinkel . Instruktioner
1

Placera Grand Prix spak transmissionsväxlingsstyrsektion helt i " Park " läge . Bilen måste vara i detta läge för att ta bort nyckeln . Ett fordon vars överföring är i mellan växlarna gör att nyckeln till att bli tillfälligt fastnat .
2

Vrid ratten från vänster till höger . Ratten låses som en fråga om säkerhet , om det låser när hjulen vrids severly vänster eller höger , eller när ratten är i en extrem inom det låsta läget , kan det tyckas omöjligt att låsa ratten eller vrid nyckeln . Flytta ratten från sida till sida för att släppa ut nyckeln ur låscylindern . Du kanske måste ge det en hård bogserbåt .
3

Vrid tändningsnyckeln medurs , sedan moturs till " off " läge , och ta ur nyckeln .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127801.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.