Vad är syftet med Power Control Module ?

Liksom datorer , bilar kräver en centralenhet för att fungera . En bil makt styrmodul , eller PCU , utför denna uppgift . PCU har många funktioner i en bil. Definition

effektkontrollmodulen , vanligtvis kallas drivlinan styrmodulen , är en elektronisk styrenhet som används i bilar. En elektronisk styrenhet är ett system som kontrollerar ett eller flera elektroniska system . Effektkontrollmodulen kombinerar ECU enhet och TCU: n , eller överföring styrenhet , en enhet som styr automatiska växellådor . Effektkontrollmodulen ger väsentligen makt och processer information som behövs för att bilen ska kunna köras.
Ström

En bilmotor genererar ström från bränsle . Denna ström skickas till drivaxeln genom överföring via ECU och TCU enheter i power styrmodulen . Drivaxeln får ström via effektkontrollmodulen , som vänder axlarna , som gör däcken roterar .
Sensorer

Sensorer i drivlinan skicka elektriska ingång och utgång i form av signaler till effektkontrollmodulen . Effektkontrollmodulen tolkar dessa signaler och gör nödvändiga justeringar motorvarvtal och bil komponent kontroll för att göra det möjligt för bilen att utföra och smidigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127473.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.