Hur att montera en automatisk slanglöst däck

Montering ett slanglöst bil däck är inte så svårt som det kan verka. Dagens teknik har säkerställt att rätt verktyg och utrustning har utvecklats för att hjälpa till med däck montering. Med lite övning och viss mekanisk förmåga, är däckets installation en bris. Saker du behöver
däck byta maskin
Bead lube
ventilkärnan Tool Review Wheel balancer
Visa fler instruktioner
1

Se till att du har installerat en ny ventil skaft i hjulet innan däcket monteras. På toppen av varje hjul finns en maskinbearbetad hål som är för installation av ett nytt ventilspindeln. Fordon utrustade med övervakning av däcktryck har oftast en bult i typ ventilspindeln. Dessa ventilspindlar inte kräver ersättning.

Med ett nytt däck i handen, smörj båda sidorna av däckvulsten och placera nedersta pärlan mellan huvudet fäst på däcket maskiner armen, aktiverar maskinens rotation pedal med foten, och låta däcket att rotera 360 grader tills den nedre vulsten är monterad. Samma steg gäller för den översta pärlan.
2

Fyll däcket med luft till sittplats pärlorna. Fäst maskinens luftslang till ventilspindeln, och med båda armarna, greppa däcket i mitten och dra upp en aning. Applicera hårt tryck på inflationen pedalen med foten. En hög lufttryck kommer in mellan hjulet och däcket, så att däcket att blåsa. Avlägsna ventilkärnan först med en ventil kärna verktyg. Detta gör ofta däckpumpning lättare för utan ventilkärnan, kan luft komma in i en snabbare takt.
3

Ta bort luftslangen från ventilskaftet, installera ventilkärnan, och justera lufttryck i däck trycket till lämplig psi. Se till att balansera monterade däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125170.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.