Corvette Body Lift Strap Instruktioner

Återställa en Corvette är ett arbete av kärlek. Varje detalj är exakt och alla objekt som går in i den restaurerade Corvette har en historia eller anledning att vara där. En av de svåraste delarna är att återställa chassit. Chassit är den del av bilen som bringar den nedre delen av bilen där hjulen är inrymda för att möta den övre eller kroppen av bilen. En pneumatisk hiss är inte bra för detta eftersom det lyfter hela bilen, men en kropp hiss är bara sak för att göra den sista biten av restaurering. Saker du behöver
Dolly
remmar Body Lift
Body lift
Support struktur
Visa fler instruktioner
1

Kör din Corvette på vad dolly eller enhet som du använder för att transportera motorn och ramen. Kontrollera att lyften är anordnad direkt ovanför biltaket.
2

Koppla ur vadhelst delar av bilen som du vill lämna i ramen, börja med batteriet. Detta kommer att bidra till att undvika kortslutningar uppstår genom terminalerna.
3

Pass banden genom kroken hänger ned från hissen och dra dem igenom, så det finns en jämn mängd på vardera sidan av kroken. Räta banden, så att materialet inte är vriden eller snodd.
4

Fäst en av krokarna till ramen skenan längs undersidan av Corvette nära den bakre delen av bilen. Haka fast den andra änden av samma rem till den motsatta sidan av bilen på baksidan av bilen.
5

Anslut den andra remmen rälsen på den främre delen av bilen på samma sätt som du gjorde för baksidan. Gör remmarna går undervisas genom att långsamt höja hissen.
6

Ta hissen upp tills kroppen lyfts från ramen. Du måste höja hissen tills ramen och motorn kan lätt flyttas ut från under kroppen.
7

Flytta ramen och motorn ur vägen, så de är helt klart i kroppen och ställa en stödstruktur under kroppen. Strukturen bör hålla kroppen på en höjd som är lätt för dig att hantera och arbeta med det.
8

Sänk långsamt för att ställa in kroppen på bäraren. Har en vän att hjälpa dig att hålla kroppen stadig, så det sitter rakt på stödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127582.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.