1967 Firebird vindruteprofil Borttagning

vindruteprofil används ofta för att skydda vindrutan och hjälpa till att hålla den på plats. Vindruteprofil varierar något med biltillverkaren. Borttagning vindruteprofilen från en 1967 Firebird är en liknande uppgift att ta bort gjutningen från någon annan typ av fordon. Denna uppgift kan kompletteras med de flesta bilägare med lite erfarenhet. Saker du behöver
Rakblad
skruvmejsel
brukskniv sälja Grease Remover Review Rag
Dammask
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner

1

parkera bilen utanför i solen. Låt det sitta i två timmar ute för att börja lossa gjutningen. Detta kommer att göra det lättare borttagning. Börja med den främre vindrutan och skrapa bort plasten trim gjutning runt hela vindrutan. Använd en vanlig skruvmejsel och bänd försiktigt bort listen.
2

Gå runt vindrutan, arbetar långsamt och försiktigt så att inte skada bilen. Denna process kan ta en längre tid och kommer att kräva en del tålamod. Fortsätt samma process på baksidan av vindrutan, bända bort plasten trim tills den helt har avlägsnats från vindrutan.
3

Klipp av gjutning med en mattkniv, med början framsidan av vindrutan. Skär i formstycket och gör en söm längs sidan av vindrutan in i formstycket. Börja på vardera sidan av bilen och arbeta hela vägen runt. Formningen börjar skalar. Ta bort allt och upprepa denna process på baksidan av vindrutan.
4

Skrapa bort eventuell kvarvarande gjutning med ett rakblad. Bli av med överflödigt som fastnat på bilen. Häll fett remover på en trasa och börjar gnugga bort det som återstår. Gnid hårt för att ta bort envisa bitar av gjutning. Torka av den med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127574.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.