Hur man kan stoppa en vindruta från imma

Körning med en dimmig fönster kan vara irriterande, att inte tala om farligt. Enligt UIUC Institutionen för fysik, bilfönster imma igen när vattnet kondenserar på dem, som inträffar på insidan och utsidan av fönstret. Att lära sig hur korrekt att förhindra framrutan från att bli dimmig är ett måste om du vill att det ska sluta imma upp. Saker du behöver
ammoniak-baserade fönster Rags renare
eluppvärmd bakruta /defroster
rakkräm
Visa fler instruktioner
1

Gnid insidan av vindrutan ned med en ammoniak-baserade fönsterputs. Den DeAnza College rekommenderar rengöring av insidan av fönstret med en ammoniak-baserade fönsterputs för att avlägsna uppbyggnaden av filmen som vanligen utgår på vindrutor. Gnid lösningen på vindrutan med ordnade horisontella eller vertikala streck. Applicera regelbundet för maximalt resultat.
2

Använd bilens defogger /defroster värmeläge regelbundet. Enligt Alaska Department of Public Safety, kan du förhindra imma samtidigt värmer upp din bil genom att slå på värmaren och defroster.
3

Kontrollera att din luftkonditionering eller värmare är på frisk luft inställning istället för recirkulera inställningen. Enligt DeAnza College, återanvänder återcirkulera inställningen fuktig eller fuktig luft redan i bilen.
4

Knäcka ditt fönster öppet. Enligt DoSomething.org, kan du lämna ditt fönster knäckt öppna en liten bit för att hålla vindrutan från imma.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127558.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.