Hur man tar bort en Starter från en 2001 Mustang GT

Startmotorn på en 2001 Mustang GT gör samma jobb som på någon annan bil - det visar svänghjulet på motorn med hjälp av elektrisk ström från batteriet för att starta bilen . Att få ut det är lite mer komplicerat än på vissa bilar , eftersom det finns ett par saker på det sätt som kan göra processen lite mer utdragen . Oavsett , är det fortfarande en gör-det - själv-jobb som kan göras hemma . Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och använd en skiftnyckel för att ta bort den negativa polen på batteriet , då den positiva polen . Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och ställ den på pallbockar . Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under.
2

krypa under bilen och leta reda på startmotorn på förarsidan av motorn . Det kan finnas en syresensor konsol i sätt att komma åt den . Om så är fallet , ta bort selen till sensorn med hjälp av händerna och skruva isär fästet från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag .
3

lossa de elektriska anslutningarna på startmotorn med 3/8-tums ratchet och uttag och en skiftnyckel . Sedan skruva isär startmotorn från motorn med Ratchet och sänk ner den försiktigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125830.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.