Återställa Old Car Paint

Återställa färg på en bil kan ge ett nytt utseende till bilen för minimala kostnader. En gammal bil kan göras för att se helt nya och föra tillbaka färgen kan också kraftigt öka värdet på bilen. Återställa färg på varje bil är en uppgift som kan åstadkommas genom nästan alla bilägare och med lite tid och tålamod, kan det gamla bilen vara ute helt nya igen. Saker du behöver
Vatten
Soap
Bucket
Spraya vatten
Clay bar
Air blower
Sealer
sprutpistol
Frotté

Visa mer instruktioner
1

Ta bort eventuella dekaler, klistermärken eller emblem från bilen. De kan täcka områden där färgen kommer att återställas och måste tas bort för ordentlig restaurering. Blås ut sömmarna runt dörrar och fönster med en fläkt. Detta kommer att ta bort damm och smuts som gömmer sig.
2

Tvätta bilen noggrant med hushåll diskmedel, såsom Dawn och vatten för att avlägsna fett, skräp och smuts från ytan av bilen. Detta kommer också att bidra till att undanröja alla spår av vax och sealer som kan finnas kvar. Låt bilen tid att ordentligt lufttorka.
3

Rengör lacken med en lera bar. Detta tar bort oxidation från bilen. Flytta leran runt hela bilen och använda en sprayflaska med vatten som smörjmedel. Använd så mycket lera som behövs för att dra bort all tjära och andra slitande föroreningar från målgång.
4

Fortsätt gnugga leran över hela området av bilen tills den har grundligt slutförts. Detta kan ta flera timmar eller en hel dag. Kontrollera att färgen är helt slät och nivå. När allt är nivån, är leran bar komplett. Torka bilen med en ren mjuk frotté.
5

Applicera ett lager sealer till bilen med en pistol och arbeta i sektioner. Börja med huven och flytta runt hela området av bilen tills klar. Låt bilen två hela dagar för att torka och sedan tvätta bilen ordentligt en gång för att ge det en ordentlig glans.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127511.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.