Problem med Volkswagens

Volkswagen har tillverkat bilar i mer än 70 år. Företaget har många välkända modeller, inklusive Jetta, Passat och Beetle. Men som alla bilföretag har Volkswagen behandlat sin beskärda del av återkallelser och konsumentklagomål. Men några rapporterade problem med Volkswagen bilar är vanliga och andra är allvarliga. Presumtiva köpare bör överväga dessa potentiella problem innan de köper en Volkswagen. Elsystem Trouble

Under de senaste åren, innebär en av de bästa problemen med Volkswagens luddiga elsystemet. I synnerhet Jettas och Passats gjorts under 2000-talet verkar uppleva fler problem med sina elektriska system än andra modeller. Volkswagen ägare rapporterar att instrumentpanelen lyser går av och på utan orsak. Ibland kommer en varningslampa på ledande ägaren att ta bilen för att enbart servas för att ta reda på ljuset gick på fel sätt. De elektriska problem leder ofta till problem med bilen lås och larmsystem samt. Vissa ägare rapporterar att det elektriska systemet i instrumentpanelen dör helt efter några år. Har ibland problem
Hydraulic Brakes

Volkswagen bilar --- särskilt Passats --- med sina hydrauliska bromsar. Klagomål mot Volkswagen uppger att bromsarna i Passats ibland gå på av sig själva eller inte fungerar när föraren tryckte på bromspedalen. Båda är allvarliga anklagelser om Passats. Hittills har Volkswagen återkallade inte Passat eller andra bilmodeller som en följd av den rapporterade broms problem.
Motorer

Tyvärr för Volkswagen, annan vanligast rapporterade problemet är motorproblem. Särskilt fick Passats gjorda 1995-2010 de flesta klagomål. Vissa ägare säger att deras Volkswagen har en metallisk och grov uppstart ljud. Dessutom kommer den "check engine" light ofta på och lyser i många VW, även om motorn inte kräver underhåll. Detta är ett motorproblem och ett elsystem problem.
Vanlig liten underhållsfrågor

Förutom flera stora återkommande klagomål, många Volkswagen ägare rapporterar också att behöva göra små underhåll reparationer till sina bilar ofta. Många bilföretag skryta med att deras bilar kan göra det till 100.000 miles utan betydande krävs underhåll. Men Volkswagen ägare uppger att deras bilar ofta behöver reparationer --- både större och mindre --- närmare 60.000 eller 70.000 miles. Specifikt Jettas 1990-2010, Skalbaggar 1995-2010 och Passats 1990-2010 är de mest citerade modeller med rutinunderhåll frågor. Vissa ägare även konstatera att när reparationerna påbörjas, deras Volkswagens blir "pengar gropar" som kräver synes kontinuerligt underhåll.
Påminner

Volkswagen har också utfärdat olika återkallelser under hela dess historia. Volkswagen Rabbit och Beetle hade återkallats på 1970-talet på grund av smärre problem. Dock har Volkswagen också utfärdat återkallelser för stora problem. I juni 2010 var Volkswagen Routan minivan återkallas på grund av möjliga motorn tänder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127512.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.