Transmission Problem i en 2002 Dodge Stratus

Den 2002 Dodge Stratus var en medlem av den andra generationen av Stratus och ansågs vara en sportig medelstor erbjudande. Samtliga modeller i 2002 Dodge Stratus fanns tillgängliga med automatisk växellåda, och R /T-modeller erbjöds med en manuell växellåda som standard. I 2002 års modell såg signifikanta förbättringar jämfört med 2001 överföring, men var fortfarande föremål för vissa problem. Transmissionsfel

nummer ett registrerat klagomål på CarComplaints.com för 2002 Dodge Stratus är överföring misslyckande. Transmission misslyckande kan vara ett resultat av många faktorer, bland annat brist på underhåll och felaktiga delar. En överföring misslyckande innebär överföringen inte längre byta växel.
Transmission Slipping

näst vanligaste klagomålet på CarComplaints.com för 2002 Dodge Stratus slirar av överföring. Detta inträffar när sändningen "glider" ur växel, och Stratus känns som det tappar fart eller kraft inte längre skickas till hjulen. Efter slip, kommer överföringen fungera som avsett.
Koppling bär ut

När utrustad med en manuell växellåda, 2002 Dodge Stratus R /T kommer kräva kopplingen att bytas ut med jämna mellanrum. När kopplingen slits ut, kan det orsaka glidning och /eller kommer inte att engagera för riktig växling. Kopplingen är en normalt slitage-och-tår objekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127135.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.