Hur får man en ersätter nyckel för en Vespa Case

En vanlig sjukdom för moderna Vespa scooter ägare tenderar att få väskan nyckeln låst inuti väskan - eller ännu värre, att förlora det helt. Med tanke på att låset ger en vattentät försegling, kan borra orsaka ytterligare skador. Försök denna metod innan alternativa tillvägagångssätt. Saker du behöver Review, en telefon
En dorn Review, en kran hammare
Visa fler instruktioner
Lås Removal om nyckeln är Inside
1

Först, leta efter den andra nyckeln som medföljer varje topp fall från tillverkaren. Ring återförsäljaren eller privata parten om den andra nyckeln inte var försedd med skotern. Gå vidare till steg två om den andra nyckeln inte är tillgänglig.
2

Leta gångjärnet på låset. Bestäm storleken på tappen och erhålla en dorn för samma storlek. Använd en kran hammare med stansen för att trycka gångjärnstappen ur fodralet gångjärnet. Öppna lådans lock när gångjärnet är frånkopplad. Tog bort den fångade nyckeln om insidan.
3

Sätt gångjärnstappen i gångjärnet med ärendet stängs igen. Tryck på nålen in till plats, vilket gör att det om ordentligt placerad i sitt ursprungliga läge. Kontrollera att lådans lock anpassar ordentligt. Fortsätt att kontrollera inriktningen regelbundet från vecka till vecka.
Byte om nyckeln försvinner
4

Bekräfta ingen annan nyckel finns eller kan finnas för din övre fallet. Ring en licensierad Vespa delar återförsäljare och köpa en ny ersättare lås.
5

Borra ut din gamla väsklåset med en borrmaskin. Undvik att röra vid sig själv. Ta bort den gamla låsmekanismen gång helt borrat igenom.
6

Ersätt den gamla mekanismen med det nya fallet lås erhållits från Vespa delar återförsäljare. Sätt en nyckel på ett säkert ställe där den inte kommer att gå vilse. Fäst den andra nyckeln till din körning nyckel set. Använd den nya toppen fallet som behövs när man rider.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127081.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.