Ta bort och ersätt en bakre bromsljus på en 1998 Taurus

De bakre bromsljus på en 1998 Ford Taurus visar människor bakom dig när du är på väg att sluta , vända eller backa upp . Eftersom dessa lampor är gjorda av plast , kan de skadas av en enkel Fender Bender eller från en stadsdel unge vandrande baseball . När dessa avbrott , blir du ett mål för poliser , eftersom det är olagligt att köra med en trasig baklykta . Lyckligtvis har Ford gjort det tillmötesgående för ägare av sina bilar för att ersätta dessa lampor , och det kan göras på under 15 minuter per sida . Saker du behöver
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ersättningsljuskälla
Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan . Använd skruvmejsel för att avlägsna de plastflikarna håller plasten trim till insidan av stammen panelen och mattor. Lyft av plast trim och dra undan mattan för att avslöja broms bultarna lamphuset .
2

unbolt bakljuset bostäder från kroppen med 3/8-tums Ratchet och uttag . Vrid ut de lätta sockets från huset med händerna .
3

Installera uttag i utbyte linsen genom att vrida dem på plats . Skjut höljet in i kroppen och skruva den på plats med hjälp av spärren . Sätt tillbaka clipsen som håller mattan och plast paneler till bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126671.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.