Hur man återställer Olja Ljus på en Toyota

Toyota fordon kan gå en lång stund utan underhåll , men när oljan behöver ndras det ska göras direkt för att hålla din bil eller lastbil upp till sitt kika prestanda . Kolla din instruktionsbok för att ta reda på när man ska utföra rutinmässiga oljebyten på din Toyota . När oljan har ändrats det inte är komplicerat att återställa oljan ljuset på en Toyota om mekanikern eller person som utförde oljebyte glömde att återställa ljuset för dig . Instruktioner
1

sitta i förarsätet i din Toyota bil eller lastbil och titta på instrumentbrädan . Om din bil har ljuset check olja på , vrida om nyckeln i tändningslåset till läge OFF men se till att du fortfarande kan se vägmätaren läsaren .
2

Tryck nedåt på vägmätaren resa återställningsknappen . Försök att trycka på den i minst fem sekunder . Enligt den syntetiska direkt hemsida , om du trycker på knappen trip reset ner när du startar bilen , kommer vägmätaren visar " 000000 " och oljan slocknar .
3

Stäng av bilen igen och sedan slå på den och titta på din Toyotas instrumentbräda . Toyota oljan ljuset är släckt . Konsultera din instruktionsbok för ytterligare information om att vrida lätt olja underhåll av. Konsultera en mekaniker som specialiserar i Toyota fordon för vidare instruktioner om oljan ljuset vägrar att gå ut .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127029.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.