Hur hitta en Yard Auto Salvage

När du letar efter ett sätt att spara pengar på bilreparationer, många människor först stanna vid en automatisk bärgning gård, snarare än att beställa bildelar nya. Nya delar kostar mer än äldre fordon. Det är bäst att få en mekaniker yttrande om vilka delar kan bytas på en bil genom delar hittades vid en automatisk bärgning gård. Saker du behöver
lokala telefonsamtal Boka hotell Computer
Internet Förmåga anslutning
att använda lokala bibliotek
Telefon
Visa fler instruktioner
Söka efter varv Auto Salvage

1

Det enklaste sättet att hitta en gård auto bärgning är att titta i din lokala telefonbok. Ett annat sätt är att göra en on line sök under "varv Auto Salvage." Om det returnerar inga resultat försöker, "junkyards."
2

Ett annat sätt är att göra en on line sök under "varv Auto Salvage" eller "soptippar." Om det inte finns någon Internet-anslutning tillgänglig, vänligen använda datorerna på det lokala biblioteket. I de flesta fall är allt som behövs ett tillstånd behörighetskort eller ett bibliotekskort. Ofta kommer biblioteket hjälper hjälpa navigera användningen av bibliotekets computers.A hemsida heter autosalvageyards.com, kommer att genomföra en sökning på lokala gårdar Auto Salvage i ditt område. Sajten erbjuder sökkriterier specifika för den sökande neighborhood.Check med en bilmekaniker för att ta reda på vad auto bärgning gård han eller hon använder eller vet about.The sämsta sättet att hitta en gård auto bärgning är att köra runt ditt område blint, söka efter auto rädda varv.
3 p Det är också mycket viktigt att förstå skillnaden mellan en automatisk bärgning gård och en automatisk återvinning gård. Båda är lika men de är inte de same.Auto rädda varv är bra för lagring och destruering bilar. När människor behöver delar de brukar huvudet till en automatisk återvinning gård, enligt mekaniker Ron Harper i Gary, Indiana - beroende på vilken del de seek.During de senaste 40 åren, har Harper arbetat på många typer av bilreparationer och förstår skillnaden mellan auto bärgning och automatisk återvinning och när man använder each.The skillnaden mellan en automatisk bärgning gård och en automatisk återvinning varvet är att vid en bärgning gård är bilar förstördes och konsumenten kan välja på överblivna delar på hans eller hennes egen risk. Vanligtvis om delen är stort, har mer än en person att hjälpa till att återvinna delen. Delarna är oftast billigare på en automatisk bärgning gård också, enligt chefen på Pauls Auto Yard i Gary, Indiana.Gordon Morgan, sade han har arbetat i auto bärgning branschen i 50 år. Han säger både en automatisk bärgning gård och en automatisk återvinning gården är i huvudsak desamma, utom vid en automatisk bärgning gård, de delar som inte är kategoriserade är bilar inte skalas nödvändigtvis innan de pressas för att det är mer som en junkyard.According att försäkra . com, kan en återvunnen betyda renoveras, vilket är ett annat sätt att säga skroten del. Vissa delar är lackeras och dessa delar återfinns vanligen på en automatisk återvinning gård. Enligt artikeln, det spelar ingen roll eftersom den påstår varken plats testar delarna för Tryckregleringsventiler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125106.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.