Hur man känner igen tecken som visar att en generator går dåligt

En bilens generator förser batteriet genom att ge det en elektrisk laddning. Denna elektriska laddning är avgörande för ett fordon att förbli igång ordentligt, eftersom utan den ett antal kritiska system inte fungerar. Som en generator börjar svika, kommer batteriet förlorar sakta sin laddning tills det slutligen misslyckas och kräver ett "hopp". Om din bil inte att köra bra och du tror att generatorn kan vara fel, det finns ett antal tecken att titta efter. Instruktioner
1

titta på strålkastarna som gaspedalen trycks. Om strålkastarna dim eller bli ljusare när gaspedalen trycks ned, kan generatorn vara trasig. Detta test kommer att kräva två personer, en för att titta på lamporna och en att trycka på gaspedalen och bör utföras utomhus medan bilen är ett säkert sätt i parken.
2

Lyssna efter ett klingande ljud när bilen är kör på vägen som förändrar med en förändring i hastighet. Detta ljud kan orsakas av en långsamt bryta axel bäring på generatorn. Efter ett batteri som ständigt måste vara
3

Watch "hoppade." Generatorn kan vara orsaken till den ihållande dött batteri eftersom det inte ger en tillräcklig laddning.
4

Starta bilen och ta försiktigt bort den negativa kabeln från batteriet. Om bilen dör, kan generatorn vara att skylla, eftersom det inte ger tillräckligt med el för att driva bilens accessoarer.
5

Watch för en tjänst lätt att synas på bilens instrumentbräda. En symbol som liknar ett batteri eller en förkortning för batteri, såsom "batt" kan börja lysa. Om batteriet är ganska ny och kan hålla laddningen vid test, kan problemet vara generatorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126880.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.