Så här fyller du i olja i en Western Unimount

Västra plog , en division av Douglas Dynamics , har varit i branschen i över 60 år tillverkar en mängd olika snöplogar . Vissa säger att de är en av de mest respekterade namnen i snöplogar . En del av detta rykte har att göra med det sätt som de matchar monteringssystem och plogar tillsammans . Den Unimount används för att montera tunga blad på fordon som de som plöja statliga vägar . En Unimount behöver inte mycket underhåll , men när den gör det oftast innebär att fylla olja i Isarmatic hydrauliska enhet . Saker du behöver
Wrench in
automatisk transmissionsolja
Shop trasor
Visa fler instruktioner
1

skjut liften kanalen hela vägen ner . < br > Sida 2

Välj lämplig skiftnyckel storlek kartongen och placera den på olje pluggen . Ta bort oljepåfyllningsskruven från oljan fylla hålet genom att vrida nyckeln moturs .
3

Öppna en behållare med automatisk transmissionsolja och häll vätskan i enheten genom påfyllningshålet . Stanna när vätskan når påfyllningshålet trådar . Överfyll inte eftersom skada på enheten kan leda till .
4

Thread oljepåfyllningsskruven tillbaka in oljan fylla hålet och vrid det medurs med skiftnyckel tills kontakten är tät . Torka upp ev automatisk transmissionsolja med en trasa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131772.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.