Hur Aim Projektorer

Projektor strålkastare öka synligheten och håller längre än vanliga strålkastare lökar. Det starka ljuset som produceras av projektor strålkastare skapar en farlig situation när felaktigt justerad. När en projektor strålkastare riktar hög, kommer det mötande blinda trafik. Om en projektor ljuspunkter för låg, kommer din nattliga synlighet försämras. Båda situationerna är påverkbara när du justerar din projektor strålkastare för att sikta ordentligt. Korrekt justerade strålkastarna kommer att sikta lägre än förarens ögon och något förbi passagerarsidan av bilen. Saker du behöver
Maskeringstejp
Måttband
Regelbunden Socket skruvmejsel
ställa
3/8-tums spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Placera bilen på ett plant underlag med lyset på och sitter fem meter från en slät vertikal yta.
2

Markera mitten av varje ljus på vertikal yta med en fyra tum lång bit maskeringstejp. Placera en längd av maskeringstejp över toppen av kanten på det utsända ljuset från projektor strålkastare.
3

Flytta bilen 25 till 30 meter från maskeringstejp markerad vertikal yta.

4

Mät avståndet från toppen av maskeringstejp för att den översta raden i projektorns ljus med ett måttband. Ljuset bör vila 03:58 inches under maskeringstejp.
5

Öppna huven på din bil. Vrid skruven för övre justering av förarsidan ljus medurs för att höja eller moturs för att sänka projektorns ljus med en vanlig skruvmejsel eller en hylsa fäst en 3/8-tums spärrskaft, beroende på din bil. Stoppa justering när den övre kanten av ljuset vilar åtminstone två inches under maskeringstejp.
6

Justera ljuset passagerarsidan för att matcha höjden på förarsidan ljus.
7

Vrid den horisontella skruven för att ställa projektorn ljuset två inches till höger om den vertikala maskeringstejp linje betecknar centrum för förarsidan ljus på fem meter.
8

Stäng fordonets huven när justeringen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126826.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.