Permatex Gänglåsning Blue Instruktioner

Permatex gänglåsning är en linje av gänglåsning geler (ofta kallade gänglåsning) som används för att hålla skruvar och fästen lossnar i bil-och maskinapplikationer. Kombinationen av värme, vibration och tryck kan orsaka bultar för att arbeta sig loss. Genom att skapa en lufttät tätning mellan bulten och muttern, kan Permatex Blue förhindra fästelement fel, och eliminera behovet av låsbrickor eller annan infästning hårdvara. Saker du behöver
Stålborste
Momentnyckel
Latexhandskar
Visa fler instruktioner
1

Använd en stålborste för att grundligt skrubba mutter och skruv och se till att ta bort rost eller oxidation som kan vara närvarande. Kontrollera att det inte finns några oljor eller lösningsmedel på bulten trådar, eftersom de kommer att störa Permatex blå bindning.
2

Iklädd en latex handske, lägg en klick Permatex Blue på pekfingret, sedan köra gelén in i gängorna hos bulten. Om du har ett litet rör med en nål applikator, kan du tillämpa den på bulten direkt, men du kommer ändå vill undvika kontakt med huden. Ansök Permatex Blue på spetsen av bulten, och se till att få jämn täckning. Du behöver inte täcka hela bulten, men eftersom Permatex Blue är handverktyg löstagbar, behöver du inte oroa dig över-applikation.
3

Vridmoment bulten på muttern . Kontrollera bruksanvisningen eller tillverkare guidebok för att hitta rätt åtdragningsmoment. Låt bult och mutter församling att sitta i några minuter så att Permatex att härda fullständigt och obligationsmarknaden.
4

regelbundet kontrollera hårdvaran för att säkerställa att anslutningen är säker. Permatex gör geler i högre hållfasthet (lila och rött). Om du hittar din hårdvara inte är kvar ordentligt fastsatt med användning av Permatex Blue, kanske du vill överväga att flytta till en högre lönegrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131600.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.