Hur man lägger Soft Top Back on My Jeep Efter Winter

Förvandla din Jeep i en cabriolet under sommaren genom att ta bort den hårda toppen efter vinterns över och sätta den mjuka toppen igen. Suffletten är ett vanligt alternativ på Jeep Wrangler modeller. Om du har en mjuk topp för din Jeep Wrangler och vill använda den under sommaren, måste du först ta bort den hårda toppen. Efter avlägsnande av hardtop, installera suffletten är enkel och kräver inga speciella verktyg. Instruktioner
1

Placera metallen sufflett ram på Jeep. Metallramen kommer med suffletten och passar säkert på Jeep. Den mjuka toppen kommer att gå över metallramen.
2

Lås suffletten ramen på plats. De låsande platser är mot framsidan av vindrutan och baktill löpare på insidan av Jeep, på sidan. Låsningsmekanismerna håller metallramen på Jeep.
3

placera hela suffletten försiktigt över ramen och samtidigt hålla den främre plast löpare i linje med vindrutan hållarstav. Placera suffletten plast löpare i vindrutan hållaren. Gör detta genom att skjuta löparen i hållaren baren.
4

Dra suffletten försiktigt över resten av ramen och anslut de bakre löparna hörnet plast i barerna hörnet fästet för Jeep.

5

Snap mitten och bakre delen av ramen till suffletten. Snaps finns på insidan av Jeep. Ta bakrutan och zip den på suffletten
6

. Se till att sätta plast löpare i hållaren barer på bakluckan i bak.
7

Sätt på de bakre kvartsbilder. Rikta in de tre stiften som ingår med sufflett kit med dörren genomföringar säkra fönstren i stället. Använd kardborreband på hörnen av fönstret för att säkra dem vidare, och sedan zip fönstren på.
8

Snap ramen för den mjuka toppen längs passagerarens och förarens sidorutor på toppen av insidan av Jeep.
9

Kontrollera att alla anslutningar är ordentligt på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126744.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.