Hur man använder en pistol Hand Grease

åkgräsklippare, jordfräsar trädgård och traktorer har alla lager och flera rörliga delar som roterar eller rullar mot andra ytor, skapar friktion. Friktionen mellan gnugga ytor alstrar värme och orsakar slitage. Fett och olja ger en barriär av slag mellan dessa ytor. Oljan från fettet minskar friktionen i växlar och lager, vilket resulterar i mindre värmeutveckling och, slutligen, mindre slitage. Manual, spak-stil fettpressar är de vanligaste applikatorer. Använda tillverkarens rekommenderade fett är lika viktigt för en väl fungerande av en fettspruta som tillämpning av smörjmedel till roterande komponent. NLGI No.2 litium är den vanligaste fett används på hem och trädgård. Saker du behöver
ren trasa sälja Grease tube
Visa fler instruktioner
1

Skruva toppen av fettspruta bestående av handtaget och fettet slangen eller slangen och ställ den åt sidan. Dra T handtaget ut från den motsatta änden av vapnet och låsa den på plats.
2

Avlägsna plastlocket från slutet av ett nytt fett tub. En ände av röret innehåller ett lock, medan den andra änden har ett metallock med en flik. Addera 3

Placera änden av fett röret från vilket plastlocket avlägsnades i fettspruta fat. Tryck in fett röret hela vägen in i cylindern tills toppen av röret är i jämnhöjd med pipan.
4

Avlägsna metall-flikar locket från fett röret. Skruv toppen av fettspruta tillbaka på pipan tills den är för hand. Släpp tvärgående handtag vid den motsatta änden av pistolen genom att trycka ned låset. Tryck T handtaget in i pipan.
5

Pump fettpistolen hantera några gånger tills fettet börjar strömma ur kopplingen i slutet av slangen. Om fett inte börjar flöda efter flera pumpar, skruva de bästa 1 ½ varv och tryck låset. Tryck T handtaget längre in i fettspruta så att eventuell luft kan strömma ut genom den lösa toppen.
6

Torka bort smörjnippel kräver smörjning med en ren trasa. Skjut på slangen fettspruta passar rakt på kopplingen. Pumpa handtaget på fettspruta tills nytt fett ses befriande från komponentens tätningar eller tryck på fettspruta handtaget först börjar bygga upp. Fortsätt smörja övriga smörjnipplar på samma sätt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126742.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.