Hur man söker auto kroppsdelar

När du behöver karossdelar, det finns många ställen där du ser att skaffa dem. Några av dem är online och vissa är offline. Men du går om att få dessa delar, se till att du köper de rätta som kroppsdelar passar på som ett pussel. Köpa fel delar kommer inte att fungera alls, vilket kommer att orsaka dig ännu mer krångel när försök att återföra dem som vissa platser inte kommer att acceptera returer. Saker du behöver
Internetuppkoppling Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

ringa till ett lokalt junkyards och fråga dem om de har de delar du söker. Junkyard delar är billiga, men de används. Men för auto kroppsdelar, så länge de är i form, det spelar ingen roll eftersom du inte är orolig för elektroniska bitar.
2

Besök lokala fordonsindustrin återförsäljarna och delar butiker. Vissa säljer auto kroppsdelar, men inte alla. Vissa auto återförsäljare säljer extra delar till bilar som de säljer. Priserna kommer att vara hög, men den delen kommer att vara ny.
3

Kontrollera Craigslist. Gå till din lokala Craisglist sidan och klicka på "bildelar" under "till salu"-avsnittet. Sök efter delar på toppen.
4

Läs lokaltidningen annonser. Vissa lokala butiker Annonserna säger de säljer delar. Ring dem och fråga om de vad du letar efter.
5

Sök eBay för delar. De delar allt från brukade nytt, men de kommer att vara enkelt levereras direkt till ditt hus. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126611.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.