Ta bort sätet en Pontiac Montana

Om du äger en Pontiac Montana och behöver extra lastutrymme i din minivan, kan du ta bort passagerarsäten för att skapa mer utrymme. Även förarens och passagerarens säten är stilla, kan de bakre sätena tas bort i en mängd olika sätt att få mer utrymme i bilen. Instruktioner
1

Skjut de bakre nackskydden ner. Tryck bestämt nedåt för att säkerställa att nackstöden helt spola med resten av sätet och inget gap finns mellan de två.
2

Kontrollera placeringen av bilbälten. De säkerhetsbälten måste placeras korrekt för att korrekt ta bort sätena.
3

Haka den lilla fäste spänne sida för säkerhetsbältet ligger på höger sida av sätet.

4

Tryck upp den röda knappen. Med ett spetsigt föremål, t.ex. en penna eller en nyckel, för försiktigt in objektet under den röda knappen och tryck uppåt, vilket kommer att ta bort bältet. Lägg den i en påse och förvara den där det inte kommer att gå vilse.
5

Dra nylonremmen eller tryck ner på sätet spaken. Beroende på året för din Pontiac Montana, har du antingen ett nylonband eller en plast spak som viker ner sitsen. Dra i remmen eller trycka på spaken för att helt fälla sitsen i hälften. Du kan behöva använda lite extra tryck tills stolen börjar röra sig.
6

Lyft upp justeringen bar för att skjuta ryggstödet. Din Pontiac Montana kommer att ha två justering barer för sitsen som styr dess framåt och bakåt. Lyft upp baren närmast dig och skjut sätet fullt bakåt tills det tar stopp.
7

Dra nylonband vid basen av sätet. Titta bakom baksätet och hitta en svart nylonband. Dra den svarta remmen att låsa golvet nålar som håller fast sitsen på plats.
8

lossas framför sitsen. Under bänken set kommer du att se en böjd bar. Kläm denna bar mot rak stång framför den för att ta bort de främre golv stiften.
9

Rock stolen framåt. För att till fullo ta bort baksätet, kan du behöva att försiktigt vicka stolen fram och tillbaka tills den lossnar. Du kan nu placera stolen utanför bilen.
10

Upprepa om det behövs. Om du har ett säte delad bänk i din Pontiac Montana, upprepa steg 1 till 9 för att ta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128855.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.