Hur man fixar rost på en Bronco

The Bronco är en sport utility vehicle som tillverkades av Ford Motor Company i över 40 år. Även Ford slutat tillverka denna SUV, är det används Broncos till salu på Ford platsen och på begagnade bilar webbplatser. Som en äldre modell det är risk för rost från slitage. Den rost visas på SUV när vatten eller fukt kommer i kontakt med metallen. Huruvida rost är minimal eller omfattande, det finns sätt att ta bort den från bilar. Saker du behöver
skurning pad, stålull eller stålborste
Vit vinäger
Navel gelé
Rust remover
Visa fler instruktioner
1

Skrapa bort rosten. Använda slipande produkter är ett av de enklaste sätten att ta bort bilen rost. Skrapa bort ytrost med en skrubber pad, stålull eller stålborste, så som föreslås i artikeln "Ta bort rost från verktyg" på hemsidan Thrifty Fun.com. I vissa fall kan det mesta av rost avlägsnas med denna metod.
2

Applicera vit vinäger. Artikeln "Hur man gör hemmagjord Rust Removers" på Edubook.com webbplatsen antyder sprutning vit vinäger på rost med hjälp av en sprayflaska. Vinäger har asketisk syra som hjälper till att ta bort rost på bilar. Efter tillämpning vinäger med en bomullstuss, skrubba vinäger i rost med en skrubbning pad. Vänta 30 minuter och torka sedan området med en ren trasa. Om rost fortfarande, upprepa processen.
3

Använd rost removers. Rost removers säljs på många ställen såsom järnaffärer och byggvaruhus. Dessa rost removers är effektiva på att bli av med rostfläckar som inte svarar på andra metoder. Rust removers är gjorda med starka syror, såsom fosforsyra, saltsyra och oxalsyra, som alla upplösa rost. Eftersom rost removers är giftiga, och produkter kan fungera annorlunda, vara noga med att läsa anvisningarna. Säkerställ god ventilation vid användning av dessa typer av produkter på din Bronco. Använd ett par arbetshandskar och en mask för att skydda dina händer, mun och näsa. Häll en liten mängd av rost remover på en skrubber pad och tillämpas på rostfläckar. Vänta 5 minuter och torka sedan av med en fuktig trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126256.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.