Hur man lägger in en Jetta på en Trailer

Volkswagen Jetta introducerades 1979 som en low-end men pålitlig sedanmodell. Under årens lopp har olika aspekter av Jetta designen ändrats men framhjulsdriven av fordonet har förblivit densamma. Framhjulsdrivna bilar ska aldrig bogseras med alla fyra hjulen på marken eftersom detta kan skada drivlinan. Det bästa sättet att transportera en Jetta är att lägga den på en trailer för att flytta bilar. Saker du behöver
Bogsering Trailer fordon
(med lastramper) katalog Chock block
Tire remmar
Visa fler instruktioner
1

Fäst släpvagnen till dragfordonet. Följ instruktionerna som medföljer den typ av skumt som används och de nödvändiga kontakterna någonstans ledningar för att ansluta släpets lampor till dragfordonet elsystem. Aktivera parkeringsbromsen på dragfordonet och placera chock block framför och bakom en av släpvagnens däck.
2

Ta bort låspinnen som håller lastramper i upprätt läge och sänka lastningsramper. Kör Jetta till ramperna, men inte på dem. Kontrollera att ramperna är uppradade direkt till däcken. Om de inte, justera bilen, inte ramperna.
3

köra bilen uppför ramper och på trailern. Har någon guida föraren på rampen för att se till att alla fyra däcken gör full kontakt för att förhindra att bilen faller av.
4

Dra bilen framåt på vagnen tills motorrummet i bilen är något förbi framaxeln på släpet.
5

Ställ bilen i friläge, stänga av bilen och satte på parkeringsbromsen.
6

Dra däck remmar på plats på alla fyra däck. Följ instruktionerna för den typ av däck band som används (netto, Ratchet, ankare och så vidare).
7

Lyft ramperna i upprätt läge och sätt i låspinnen. Ta bort chock kvarter från släpets däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129829.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.