Hur man byter den Weatherstripping i en 1992 C4 Corvette

Den weatherstripping kit för en C4 tillgänglig via en Corvette återförsäljare erbjuder allt som behövs för att ersätta den weatherstripping och förbättra din ride. Genom dämpande buller och minska luftdrag, gör enkla DIY fix för de få timmar det tar att installera. Packningen installeras med endast grundläggande verktyg och en gummi lim finns på en järnaffär. Var exakt i tillämpningen av packningen och njut av en stramare tätning mellan dörren och dörrkarmen. Saker du behöver
kryssmejsel
thinner
Scrub pad
Corvette C4 tätningslist kit (tätningslist packning, två skruvar) katalog General gummi lim
Liten pensel

Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna som håller weatherstripping till dörren med en Phillips-skruvmejsel. Dra gamla weatherstripping utanför dörren med händerna. Det glider rätt av efter att ta bort skruvarna.
2

Torka bort eventuellt kvarvarande limrester med thinner och en scrub pad.
3

Placera en skruv från Corvette weatherstripping kit i hålet vid en ände av den weatherstripping packningen. Tryck skruven i monteringshålet och dra åt med Phillips-skruvmejsel.
4

Ansök gummi lim på en liten del av baksidan av weatherstripping packningen och tryck mot bildörren. Följ samma väg som den förra packningen. Applicera lim och tryck på packningen till dörren förrän du har installerat hela packningen.
5

Sätt i en annan skruv ur satsen i hålet i packningen och skjut skruven i andra monteringshål. Dra åt skruven med Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126241.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.