Förarstolen kommer inte att flytta i min Volvo S80

Volvo S80 är en medelstora sedan som har varit i produktion sedan 1998. Bilen har makt förar-och passagerarsätet. En spak på utsidan av förarstolen tillåter föraren att flytta sätet framåt, bakåt, uppåt och nedåt beroende på komfort och lust. Makten att sitsen kan gå ut på grund av en trasig eller säkring som blir urkopplad. Säkringarna är placerade inne i fordonet och ska inspekteras för att bestämma om säkringen kan återställas eller måste bytas ut för att fixa en plats som inte kommer att flytta. Instruktioner
1

Lokalisera säkringsboxen. Säkringen för föraren makt säte i ett fack under handskfacket. Vik tillbaka klädselarbeten säkringslådan. Tryck på låset på locket och fäll upp för att visa säkringarna.
2

Dra förarsätet smälta ut för att återställa strömmen till sätet. Säkringen är placerad i nedre raden och är den femte från vänster sida.
3

Inspektera säkringen. Om det verkar vara intakt, lägg tillbaka den i säkringsdosan. Detta återställer elektriska till sätet.
4

Tryck spaken på utsidan av förarstolen framåt eller bakåt beroende på önskad position. Om sätet flyttas, säkringen behövde bara återställas.
5

Ta bilen till en auktoriserad Volvohandlare. Om elmanövrerad stol säkringen bränns ut, trasiga eller helt enkelt inte fungerar, måste den inspekteras och repareras av en utbildad professionell. Dessa individer har kunskap och utrustning för att korrekt reparera stolen och fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130812.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.