Information om Chain Conveyor Systems

En transportör är ett effektivt medel för material rörelse. Detta system används ofta i transport av material mellan specifika punkter över en fast bana. Det finns ett brett utbud av transportörer (dvs kedjetransportör) som kan användas beroende på egenskaperna hos det material som skall flyttas samt övergången skall göras. Kedjetransportörer är en specialiserad variation av transportanordningen och används i olika produktions implementeringar. Konfiguration

En kedjetransportör består av ett aggregat av kedjor (enkel eller flera) som direkt stöder belastningen av det material som transporteras. En kedjetransportör är mest lämpad för transport hänger lådor och pallar. Också, öl och andra växter buteljering anställa kedjetransportörer. Kedjetransportörer kan vidare kopplas till annan utrustning, som skulle kunna vara andra transportörer eller materialhantering enheter. Är centrala för alla växter som siktar
Användning

Kedjetransportörer för massproduktion. Deras förmåga att flytta delar för att montera produkterna och att flytta skrymmande komponenter och material genom en anläggning inställning gör dem oumbärliga i moderna monteringslinjer. För de flesta montering växter såsom buteljering eller biltillverkare, omfattar kedjetransportören hela längden av anläggningen börjar vid ingången, ansluter delar och slutar vid avfarten där färdiga varorna ställs ut.

Bygg och arbeta

En kedjetransportör församling består i allmänhet av ett par släta, låg friktion aluminiumprofilerna. En ombord motor placeras i monteringssystemet befogenheter transportören. Kedjan transportören är en mycket modulär utrustning som ger tillverkaren en option för ett helt anpassat systemet. Detta underlättar transporten av tunga delar med lätthet och i sin tur minskar den ansträngning och tid av flera individer. De typer av anställda kedjor styrs av vilken typ av produkt eller material som ska flyttas. Generellt är en lätt och öppen kedja som rymmer en hake användes för transport av lättare vikt produkter. Ett tungt kedjan är mycket mer stressande på länken och transportband system. För oavbrutet flöde av varor /material, ibland en låda kedjan utnyttjas. Kedjor kan göras av plast eller stål, beroende på typen av material som skall flyttas (tung eller lätt). Vidare är kedjan förnicklad att undvika korrosion.
Normer
p Det finns två primära standarder som måste överensstämde med före installationen av en kedjetransportör. Dessa är de brittiska och ISO-standarder.
Fördelar

monteringen av kedjan transportsystemet är extremt mångsidig och modulär. Det kan installeras och konfigureras gånger eftersom ändringarna fabrikslayout. En transportör kan installeras i ett mycket litet utrymme genom att göra användningen av styrskenorna aluminium sida. På grund av denna modularitet kedjetransportörens finner användning i en mängd olika branscher som auto, mat, elektronik och buteljering. En skadad kedja eller rem är lätt att reparera. Den modulära konstruktionen garanterar att om en kedja är skadad, kommer hela aggregatet inte sättas offline för reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125993.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.