Hur man tar bort färg från din Bumper

De stötfångare på en bil är oftast de områden som är mest benägna att skada lacken. Detta kan ofta bero på mindre olyckor, chips sten och allmänt slitage. Ommålning en skadad stötfångaren är ett bekvämt sätt att återställa utseendet på bilen utan att behöva måla den helt. Den befintliga färgen måste först tas bort, dock. Slutföra prep arbetet själv kan spara pengar om du tänker ha stötfångaren målade professionellt. Saker du behöver
Maskeringstejp
Skyddshandskar
Färgborttagningsmedel
Metal pan eller hink
Paintbrush
SPACKEL
Sponge
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Mask utanför karossdelar nära riktade stötfångaren med tejp för att undvika oavsiktlig färgborttagning. Ta bort stötfångaren helt är det mest bekväma sättet att strippa färgen, men bara försöka göra det om du har rätt instruktioner för bilens särskilt märke och modell.
2

Förbered en ventilerad arbetsyta och skyddar dina händer med lösningsmedel-handskar. Färgborttagningsmedel innehåller starka ångor som inte bör inandas i överskott.
3

Häll färgborttagningsmedel i en metall pan eller hink och applicera ett jämnt lager av det på stötfångaren med en pensel. Låt den satt för den tid som anges på produktens etikett så att färgen löses upp ordentligt.
4

Använd en spackel för att skrapa uppmjukade färgen från stötfångaren. Skölj den lösa resten med en stor, våt svamp när färgen har helt lyfts.
5

Ta bort alla envisa spår av färgen med en hög-grit sandpapper. Detta kommer också att hjälpa prime stötfångaren för en ny kappa. Slipa stötfångaren säkerställer korrekt vidhäftning innan ett nytt lager färg appliceras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125978.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.