Hur man tar bort en start i en 1986 BMW

BMW är välkonstruerade bilar som har ett rykte för hållbarhet och livslängd, särskilt om de har varit väl omhändertagna. Precis som alla bil, men det finns vissa komponenter som inte varar för evigt, starter är en av dem. Så småningom kommer de flesta BMW måste antagligen denna komponent bytas ut. Byta starter på en 1986 BMW varierar från modell till modell, men proceduren är liknande bland modellerna. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Koppla bort den negativa batteripolen.
2

Tappa ur kylvätskan på 535i modellerna. Du kan hoppa över detta om du ansluter upp värmaren slangen som måste kopplas bort för att få tillgång till de starter bultarna. Addera 3

bort expansionskärlet fästskruvar och flytta expansionstanken åt sidan på 535i. På 528e, ta bort bultarna för luftrenarhuset och luftflödessensorn och ta bort dessa två komponenter.
4

Koppla värmaren slang som blockerar åtkomst till toppen starter bulten. Om du inte tömma kylsystemet, använd en plugg av något slag för att förhindra att kylvätska rinner ur värmaren slangen. Det kan också behöva göras på 3-serien, men undersöka starter och komponenterna nära den för att se om du kommer att behöva ta bort eller koppla bort alla slangar. Torka upp utspilld kylvätska.
5

Koppla loss kablarna som går till startmotorn solenoid, som är den mindre rund komponent kopplad till startmotorn. Trådarna hålls på med en mutter som avlägsnas med en socket.
6

Ta bort de två skruvarna som håller startapparaten till transmissionen. Manövrera startmotorn ur motorrummet. Installationen är den omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125869.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.