Hur Lossa bältet på en 2000 Nissan Altima

Den 2000 Nissan Altima använder en nylon-förstärkt gummi Serpentine belt att vända tillbehören på framsidan av motorn. Även om dessa bälten är hållbara, gör de bär och sträcka med användning. Den Altima använder en dynamisk remspännaren spänna remmen och den anpassar sig till bandet som det bär. Du kan komma åt remspännaren från under bilen, måste du ha en långskaftad breaker bar för att nå det. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack Stand
Hylsnyckelsats
Ratchet
Breaker bar
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven på din Altima och lokalisera den negativa batteripolen på batteriet. Lossa bulten på den negativa batterikabeln änden kopplas till batteriet med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft. Lyft kabeln från batteriet och isolera den från terminalerna.
2

Placera en domkraft under passagerarsidan främre hjulupphängningen och lyft bilen från marken. Stötta bilen med en pallbock under ramen järnväg och ta bort domkraften.
3

Leta i kroppen locket på passagerarsidan av bilen. Ta bort fästskruvarna som håller fast den på bilen med en hylsa och spärrskaft sedan sänka ned locket och flytta den ur vägen. Infoga en långskaftad breaker bar och uttag
4

i motorn utrymmet från under bilen. Placera sockeln på bulten i mitten av spännaren s spännhjulet. Vrid breaker bar mot den bakre delen av bilen, lossa bältet som spänningen avlastas från spännaren. Du kan nu ta bort bältet om du behöver eller göra vad arbete krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125870.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.