Hur att rengöra en 5,7 liters Body Chevrolet Throttle

Den 5.7L V8 var en mycket populär motor för Chevrolet och har sett många olika varianter i sin design genom åren . Från 1987 till 1995 var ett spjällhus - injicerade 5.7L V8-motor som används i allt , från El Camino till Silverado , vilket gör det allmänt finns i bilar och lastbilar fortfarande på vägarna idag . Detta system använder ett spjällhus , som ibland kommer att behöva rengöras för att säkerställa korrekt smörjning och funktionalitet. I det här fallet är projektet fordonet en 1995 Chevrolet Silverado med en 5.7L TBI motor . Saker du behöver
Spray spjällhus renare trasor
Shop
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och ta bort vingmuttern på toppen av luft renare . Lyft aggregatet luftrenaren bort av spjällhuset och ställ den åt sidan .
2

Fäst halm medföljer spjällhuset renare till munstycket på burk . Placera en trasa runt spjällhuset att fånga upp eventuellt överskott av rengöringsmedel .
3

Håll öppna spjällhuset med tummen och spraya insidan av spjällhuset med dammsugaren i korta stötar . Spraya gasreglaget kopplingen på utsidan av spjällhuset med korta skurar liksom .
4

Avlägsna butik trasa . Installera aggregatet luftrenare med vingmuttern stäng huven .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125763.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.