Hästtransport Yttre vård för Repor

Köpa en häst släpvagn är en stor investering, och ta väl hand om trailern kommer att hjälpa den att hålla i många år. Även med den bästa av vård, men får hästtrailers repor på dem genom normalt slitage. Den goda nyheten är att med lite extra omsorg, kan du ofta ta bort repor och gör utseendet hästtransport som nytt igen. Rengör Trailer


att hitta alla repor, måste du ha en ren häst trailer. Tvätta vagnen noga både inne och ute. Även om du inte är orolig för repor på insidan, måste dess golv och väggar vara i gott skick och rena för dig att få fler tjänsteår från släpvagnen. Använd en högtryckstvätt för att få alla skrymslen och vrår i hästtransport ren.

När släpet är ren, bedöma eventuella repor du hittar. Eftersom jobbet måla på en släpvagn är liknande den i en bil, tittar du på att bedöma hur djupt några repor är. Topp repor och skråmor tränger sällan förbi klarlack som täcker färgen. Denna typ av scratch är lätt nog att ta med de rätta verktygen. Någon repa i lacken pigment eller basecoat är bäst till en professionell för att reparera. Ta Trailer Repor

Beroende på var repor är och om
finns tillräckligt plana ytor som finns, måste du antingen ta bort trailer repor för hand eller med en roterande polermaskin. För att ta bort en repa för hand, behöver du lägga 2.000 - till 3.000-grit vått /torrt sandpapper på en slipkloss. Medan hålla ytan våt, försiktigt slipa bort repan. Ta inte bort något mer av klarlack än vad som behövs för att jämna ut scratch märket.

Använd omloppsbanor polermaskin på ungefär samma sätt på större repor på plana delar av hästtransport. Dab några polermedel på sidan av hästen släpvagn och arbeta in med en siffra åtta rörelse på omloppsbanor polermaskin. Arbeta tills scratch försvinner.

När scratch är borta, använd en gnugga förening för att ta bort repor från sandpapper eller orbital polermaskin. Var noga med att inte ta bort något mer av klarlack yta med det här steget. Medan du kan frestas att använda pappershanddukar för att tillämpa gnugga föreningen, kan de lämna ytterligare repor. Du är bättre att använda en gammal handduk eller tvättlapp för att tillämpa produkter repor och gnugga föreningar.
Behåll Hästtransport Utseende

Applicera en bra polish eller vax på hela hästtransport. Ägna särskild uppmärksamhet åt de områden som hade repor. Du kan göra vaxet jobbet för hand eller med oscillerande polermaskin. Arbete i ett skuggigt område. Se till att du får alla spår av den polska av hästen släpvagnen så att den inte lämnar en grumlig yta, särskilt i de områden där du tog bort repor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125732.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.