Hur du ändrar en Chevy Blazer Oil Skickar Sensor

Byta oljetrycket sändande enheten på din Chevy Blazer kan fixa felaktiga avläsningar på oljetrycksmätaren i instrumentpanelen eller stänga av irriterande röda lampan på instrumentbrädan. Den sändande enheten ligger på passagerare sidan av motorblocket till höger mellan oljefiltret och förpackningarna spole. Det är lätt att byta om det misslyckas och en ny avsändare finns på de flesta bildelar butiker eller på Chevy återförsäljare. Saker du behöver
Wrench in
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta oljetrycket sändande enheten på passagerarsidan av motorn. Den har en svart plast kropp med en metall slutet som gängorna i blocket. Det finns ett kabelnät isatt i slutet av avsändaren samt.
2

Koppla den elektriska kontakten från den sändande enheten genom att frigöra låstungan och dra ledningar kontakten från sensorn. Dra inte kablarna eller du kommer att orsaka skador på ledningsnätet.
3

Ta oljetrycket sändande enheten från blocket. Placera en skiftnyckel på metall hex nära basen av sensorn och vrid den moturs för att ta bort det.
4

Installera den nya sensorn och vrid den medurs för att dra åt den. Använd en skiftnyckel för att dra åt den och vridmoment det till 9 foot-pounds med en momentnyckel.
5

tillbaka den elektriska kontakten på sensorn, trycka på kontakten på tills den låses. Verifiera reparationen var framgångsrik genom att starta bilen och läsa av trycket på oljetrycksmätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126106.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.