Hur att reparera luftkonditionering i en 2007 Suburban

Den 2007 Chevrolet Suburban är en maximal kapacitet full-size SUV med en stark V8-motor och rymlig passagerare. Även 2007 års Chevrolet Suburban är klassificerade med bra uppvärmning och luftkonditionering tillförlitlighet, kan det uppstå problem. Om din 2007 Chevrolet Surburan HVAC-systemet behöver repareras, kommer du att spara mycket pengar om du gör reparationer själv. Instruktioner
1

Kolla under bilen efter läckage i värme-och luftkonditioneringssystem. Även för det mesta är det lätt att hitta läckor, vissa inte. Använd ett färgämne från en automatisk leverans butik till källan till läckan. Läckor i ditt VVS-system är ett vanligt tecken på en felaktig slang eller ett brutet sigill på en O-ring. Byt ut eventuella skadade slangen. Om problemet är förseglingen på en O-ring, dränera kylarvätska från bilen, spola ut ditt kylsystem med vatten och byt ut O-ringen.
2

Kontrollera trycket i din kyl system med en manometer. Förlust av tryck orsakar ofta ett fordon att överhettas eftersom vätskor är nedsatt från att röra sig genom systemet. Anslut manometern till lågtrycksporten och mäta luftkonditioneringen systemets tryck. Lågt tryck är ett tecken på antingen en felaktig trycklock eller en lös slang. Dra åt alla slangar som förbinder reservoaren och radiator och ersätta spruckna tryck caps. Addera 3

Ta din termostat och dränka den i en kastrull med vatten. Om du har överhettning, dålig bränsleekonomi och extremt låga temperaturer, kan gauge avläsningar av din termostat vara problemet. Värm pannan till 195 grader och vänta för termostaten att öppna. Om termostaten inte öppnar, byt ut den.
4

Kontrollera alla linjer för att bekräfta att ditt kylsystem får rätt mängd köldmedium. Byt ut expansionsventilen varje gång du gör ett oljebyte för att upprätthålla en tydlig expansionsventil. Debris regelbundet fastnar i expansionsventilen. Den enda lösningen är att byta ut ventilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131279.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.