Hur man byter ett relä Radiator Control för en 1995 Chevrolet Beretta Z26

Kylaren relä, eller fläkt relä, på 1995 Chevrolet Beretta Z26 driver din kylare fläkt. Denna funktion är viktig eftersom fläkten är det som i slutändan håller din radiator från överhettning. Kontrollen relä, som liknar en säkring, ingriper regelbundet kylfläkten när kylaren börjar bli varm. Om du märker att fläkten slutar fungera, eller om din Beretta börjar löpa på den varma sidan, det finns en god chans att du kommer att behöva byta reläet. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Byte relä
Visa fler instruktioner
1

bort batteriets minuspol med socket set.
2

Ta bort locket på din huvudsäkring panel inne i motorrummet. På din Beretta, det ligger på höger sida av motorn, precis bakom batteriet. Ta bort locket genom att trycka in de två längsgående flikarna och dra kåpan rakt upp.
3

Undersök reläet diagrammet tryckt på insidan av säkringslocket rutan. Där kommer du att se var din radiator relä.
4

Ta bort det gamla reläet genom att dra det uppåt. Sätt i det nya reläet i samma riktning den gamla reläet stod inför. Sätt tillbaka locket på din gruppcentralen.
5

Byt ut negativa batterikabeln.
6

Starta motorn och låt den gå i cirka 10 till 15 minuter för att se Om kylfläkten tänds. Om det inte går att få inom denna tid, rådgöra med en tekniker, eftersom det kan vara möjligt att du har en större elektriskt problem på händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129310.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.