Hur man byter batteri i en Pulsar

Byt batteri i din Nissan Pulsar om det inte längre går att ladda eller förlorar sin laddning i kallt väder. Om batteriet i din Nissan inte laddas som det ska, kan du ha det testas på många bildelar butiker. Om du bestämmer att batteriet är defekt, välj en lämplig ersättare. Din lokala Biltema kan hjälpa dig om det behövs. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Liten stålborste
bakpulver och vatten lösning
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel för att lossa bulten på kabeländen. Alltid börja med den negativa kabeln för att undvika gnistor hoppa från batteripolerna.
2

Ta den positiva batterikabeln från batteriet, med en skiftnyckel, och lägg kabeln åt sidan. Om kabeln slutar inte lossnar, kan du få en batteripolen remover på de flesta bildelar butiker.
3

Avlägsna bulten på batteriet håll-ned klämma, med ett uttag och Ratchet, och ta sedan bort klämman från batteriet. Lyft ut batteriet ur bilen och lämna den till återvinning.
4

Rengör batteriets kabel avslutas med en lösning av bakpulver och vatten och en liten stålborste. Den bakpulver och vatten kommer att bryta ner syrorna, och stålborste tar bort smuts och korrosion.
5

Placera det nya batteriet i bilen, se till att ansluta det på samma sätt som det gamla batteriet.
6

Installera batteriet hold-down klämma och hållarskruven. Dra åt skruven med en hylsa och spärrskaft.
7

Installera den positiva batterikabeln på positiva inlägget av batteriet, och sedan installera den negativa kabeln på det negativa inlägget. Dra fast bultarna på båda kabelskor, med en skiftnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125636.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.