Hur Wire Dual 12V batterier

Den 12 volts batteri är ett som är både allmänt tillgängliga och överkomliga för en vanlig människa, vilket gör det till ett populärt val i många kraftapplikationer. Det kan också anpassas så att den kan användas för att driva enheter som behöver antingen en högre källa spänning, eller extra batterikapacitet och körtid. Du kan ansluta dubbla 12 volts batterier i serie för att få deras kombinerade spänning, eller du kan också koppla dem parallellt för att få nytta av deras kombinerade kapaciteten. Saker du behöver
trådar Batteri jumper
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Wire de två batterier i serie för att få en 24-volts strömkälla med med hjälp av en skiftnyckel för att fästa ena änden av bygeln kabeln till den negativa polen på ett av batterierna, och den andra änden av bygeln kabeln till den positiva polen på andra batteriet.
2

Slutför seriekoppling genom att fästa den positiva ledningen för enheten att drivas till den positiva polen på det första batteriet, och anslut minuskabeln av enheten till minuspolen på det andra batteriet.
3 < p> Wire de två batterier parallellkopplade för att få en 12-volts strömkälla med den kombinerade kapaciteten hos de två batterierna. Fäst en bygel mellan de positiva terminalerna i de två batterierna, och en annan bygel mellan de två negativa terminalerna på de två batterierna.
4

Fäst den positiva kabeln från enheten att drivas till den positiva terminalen av endera ett av batterierna. Fäst den negativa kabeln från enheten till den negativa polen på samma batteri, och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125600.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.