Vad är en tändspole Pack

Många moderna bilar har tändspole förpackningar - mer allmänt känd som bara coil förpackningar - som en del av fordonets tändsystem. Dessa tändning komponenter bidra till att ge bilisterna en pålitlig start och störningsfri drift. Syfte

Tändspole förpackningar, en modern ersättare till distributörer, uppmana ett fordons tändstift till brand. Som pluggar elden, antänder den resulterande gnistan bränsle i motorns förbränningsrum för att driva fordonet.
Utseende

När du tittar på motorn, verkar tändspolen pack metall och cylindrisk med en välvd topp och utskjutande "tornet". Den exakta storleken på spolpaketet varierar från bil till bil.
Funktion

Tändspole förpackningar innehåller två spolar av koppar ledningar. Då ett fordon börjar, dessa trådar producera en magnetisk ström som orsakar en roterande elektrisk kontakt att snurra. Eftersom denna kontakt passerar över anslutna tändstift kablar, sänder den en elektrisk signal ner tråden att uppmana kontakten till brand.
Fördelar

Coil förpackningar ersatt förgasare, tändning komponenter som gjorde fordonen svårt att starta på kalla morgnar eller efter att ha suttit under en längre tid. Eftersom spole förpackningar beroende på ett magnetfält och el, de verkar mer tillförlitligt än sina äldre motsvarigheter.
Överväganden

Även spole förpackningar ger säkrare drift än förgasare, de gör ibland misslyckas och behöver bytas ut.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125519.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.